lördag 29 maj 2010

Ett till inlagg!

Okej, har kommer en cliffhanger. Jag gjorde nagot imorse som kan paverka min framtid ratt stort. Det var darfor jag satt har vid datorn, och det var helt enkelt nagot jag var tvungen att gora. Spannandes va? Huh? Nu vill jag inte beratta mer om det, nagra fa vet om vad det ar och sa skall forbi tills om nagra veckor.

For att anvanda hotellets dator fick jag valja mellan att betala 5 leva eller 10 leva, for en halvtimme respektive 24 timmar. Valde da ett dygn sa nu sitter jag och fordriver lite tid och smalter maten. Och jiiiiiiissses vilken god mat det ar har!! Helt sjukt gott! Mycket flaskkott och kyckling, och de ar val goda, men det som ar sa forbaskat galet gott ar alla gronsaksgrejer. Massa olika roror av olika slag och jag skulle kunna ata ihjal mig tror jag.

Idag har vi legat pa stranden. Fran hotellet ar det en promenad pa kanske 500 meter, och halva den ar i ljus, finfinkornig sand. Ska komma ihag att ta med lite sand hem sen. Det ar inte sa varmt har an, runt 25 grader. Idag blaste det dessutom lite sa det var perfekt temperatur on the beach. Inte for varmt med andra ord.. :)

Och appropa priserna. Det ar billigt!! Vi sag ol igar for 0.9 leva ungefar, och en leva ar ungefar fem kronor. Flaskvatten kostar 0,7 leva, hyfsat snygga trojor for 10 leva, buss 1 leva, snabbmat i form av kyckligkebab i pitabrod kostade runt 30 svenska kronor ungefar och nar vi kopte en ol och vatten pa stranden idag betalade vi strax over 20 kr. Det ar najs prajs!!

Pa mandag eller tisdag ska vi aka till Burgas. Dar sags det vara annu billigare och bussresan dit pa nan timme ar inte heller dyr.

Ikvall tankte vi ta oss in till centrum, Flowerstreet och restaurangen La Bamba. Dar ska vi titta pa en show som Apollo haller i, och sedan ska Eurovision visas. Det sog ju pung att inte Sverige gick vidare, helt ofattbart da vi i princip alltid gar vidare. Men. Anna Bergendals lat tyckte jag inte om forsta gangen jag horde den, det tog ett par lyssningar for att jag skulle gilla den. Men shit the same, vi ska dra dit anda och ha roligt och dricka billig ol.

Bulgarien!

An sa lange har vi mest sovit och gatt pa stan! Vi kom sent i torsdagskvall och gick en svang runt om kvarteren men det mesta var stangt, men igar knatade vi runt pa den stora Blomstergatan mitt i Sunny Beach. Det fanns en del saker som jag kande igen, typ Donken, Subway och KFC, men annars var det typ restauranger ombyggda till slott, piratbatar och Amerikanska 50-tals hak.

Igarkvall hade vi varldens ovader. Det regnade och blixtrade sa vara planer om att ga tillbaka till centrum sket vi i, stannade pa hotellet och spelade kort och drack gratis drinkar!

Nu ska vi prata med en reseledare, nagra fragetecken kvarstar!

onsdag 26 maj 2010

Mmm!

Mmm, människor alltså! Ibland kan de konsten att göra en så otroligt glad, och må så otroligt bra. Därför är det så otroligt viktigt med människor av rätt virke och inte lägga lika mycket krut på motsatsen. Idag har jag känt på båda sidorna. Mest på det förstnämnda faktiskt, och en sak på jobbet gjorde mig extra jätteglad! :)

Mina älsklingfavoriter idag är Yohanna, min älskling och mamma!

tisdag 25 maj 2010

En dag kvar!

En dag av arbete kvar, det blir bra det! Idag har jag varit på affärerna här i krokarna och köpt en lång tunika, två prassliga piratbrallor, ett linne, ett par trosor samt en bikini. Imorgon ska jag tvätta, lämna katt, se över mina finanser och kanske packa lite. Torsdag is the big day, och även om vi åker på eftermiddagen vill jag vara lite förberedd. Hata stressa inför sånt här!

söndag 23 maj 2010

Andre och bilen



Fina bilen och fina kusinen!

Fyra dagar kvar!



Om fyra dagar fyller jag år, och samma dag åker vi till Bulgarien och det här hotellet! Sunny Beach har visserligen en partystämpel, men vi åker dit för att njuta (det är ett Spa-hotell vi ska bo på) och bada och sola och shoppa! :D

OJojojojojojoojAJ!

Igår var vi på Olstorp och det var bland det roligaste jag gjort på länge! Vi var ett rätt litet sällskap, och Yohanna kom med i sista sekund men det var ändå rätt smidigt, vi fick plats i en bil. Det var verkligen den perfekta utekvällen och det hela började med en jättemysig grillning i Hentorp hos Öberg. Rikard kom förbi en sväng också, och sen, gissa vem som kom!?!?! Andre!!! :D Fast han bor hundra mil bort ses vi lite nu och då. Han hade köpt en Camaro, en vit sådan. Jättefin!

Det var skiiiiiitkul där ute. Vi dansade och skrattade, DIN PAPPA, tog en herrans massa kort som aldrig kommer se dagens ljus, skrålade till Rosenström, träffade lite kändisar (kändisar är sådana man känner helt enkelt), drack lite Jäger och bara njöt av sommarkvällen.

Sen var det så jäkla kul att stödstrumpan hängde med, det var länge sen det bara var jag och hon ute, onyktra på en sån tillställning. Sketakul vare minsann!!

MEN, idag mår jag som en räka. Haha.. Bakispotta!

fredag 21 maj 2010

Märklig morgon!


Utanför mitt fönster

Nä, idag har jag ingen tanke tänkt, inte än i alla fall. Nu njuter jag bara av en ledig dag (ska jobba imorgon) och dricker kaffe. Om knappt en timme ska jag till Livingroom för ett möte sedan ansiktsbehandling och massage. Oh my gosh vad lyxigt. Såna här grejer tycker jag är helt underbara att göra, men det känns som lite halvdyrt och därför blir det så pass sällan. Nu var det dock nice price, så 550 kr för 80 minuter. Men jag får tacka min mamma, det här är en försenad julklapp faktiskt. Ett halvår senare lixom. Nämen det var såhär att jag fick en liten lapp iform av ett rosa hjärta där det stod att jag fick "välja själv". Den har legat bland mina papper rätt länge nu, men så i tisdags hittade jag den. Perfekt i say. Tack mamma! :)

Sen har jag en halv dag kvar, det enda jag funderar på att göra är att bege mig ut i spåret, precis som förra fredagen. 10 km gåing, jogging and springning. Det är gudars så skönt att sova efter det. Men vi får se, jag tänker inte fara iväg om det regnar. I två dagar har det varit en tryckande hetta, och efter sådana väders är det inte ovanligt med regn och åska.

torsdag 20 maj 2010

En fundering..

Jag tänkte en tanke. Den handlar om ståndpunkter, men framför allt stå dem. I det här faller jag typ åsikter om barn, jobb och livet i allmänhet. Exempelvis "Jag vill aldrig ha barn, det vet jag nu." eller "Fyfan för att bo på landet, i en småstad eller utanför en större stad, vad tråkigt".

När människor är så övertygade av sina åsikter, det vet det NU och det kommer ALDRIG att förändras. Visst, lev ditt liv i en lägenhet inne i stan, barnlös utan utbildning eller roligt jobb när du är 40, highlandrover alla tiders! Varför är vissa så stensäkra på att de kommer känna likadant om tio år?! Jag vet var jag står nu i barnfrågan, och jag är öppen för förslag när det gäller resten. Jag kan mycket väl tänka mig att bo i ett hus runt Timmersdala/Lerdala och ha småkottar springandes runt runt runt.

En liknelse: du går i skogen och är jättetörstig. På höger sida ser du en glänta, men tänker inte mer på det. Du går vidare, törstig. Nästa gång du går i skogen och slänger ögat på samma glänta ser du en brunn där. Du är precis lika törstig som förra gången och nu har du lösningen. INGENTING har förändrats. Skogen är densamma, gläntan, stigen, du, brunnen. Men första gången såg du aldrig brunnen på grund av att du tittade mot gläntan 20 meter tidigare.

När unga människor sitter och påstår att de aldrig vill ha barn så brukar jag oftast säga att de inte har en aning om hur de kommer att känna om just det om till exempel 10 år. Men nej, de är tvärsäkra, inga barn. Det som jag reagerar över, är att deras ståndpunkter just nu med största sannolikhet kommer att förändras. Jag vet om det men inte de. För nästa gång de är ute och kilar på stan kanske en hunkdelahunk råkar sitta där på Rådhusets uteservering. (Okej, han satt inte just där förra gången, han satt inomhus.) Det ena leder till det andra, och på vägen inser de båda att de tycker jäkligt bra om varandra och vill dela mer än en kebabrulle en natt efter krogen har stängt. Vips bor de i Timmersdala/Lerdala med tredje barnet på gång.

Hannah kan länka den kvinnan!

Sminksmart är en bra sida, där listar de vilka märken som ej är testade på djur. Enligt vad jag har hört/läst så är ej heller Make Up Store eller I.D testat på djur så de borde kanske finnas med på den listan.

Men, The Body Shop, som finns med på listan, ägs av L'Oreal. Och L'Oreal testar på djur. Det är jättefint att just ett märke, i det här fallet Body Shop uppfyller vissa krav, men det känns ändå motsägelsefullt. Body Shop har många jäkligt vettiga värderingar, och jag läste om de för några år sedan. Om jag minns rätt var det EN persons visioner som resulterade i Body Shop för länge sedan. Nu ser det inte riktigt ut så länge. Dessutom, handlar man på Body Shop, genererar det pengar till L'Oreal. Avigt och dumt.

onsdag 19 maj 2010

Nanananananananananana.. sjukdomskuriren!

Jisses vad folk är sjuka just nu. Igår åkte jag till affärn och handlade till Yohanna som näst intill låg på dödsbädden. Hon tog den elektriska stolhissen ner men var ändå helt slut och rosslade längst ner i trappan. Jaja, så det kan gå. Min skogshuggare är också sjuk och stannar hemma idag. Så guess what vad jag ska göra?! Åka till samma affär och handla igen! Men det är då sak det samma, jag vet hur otroligt uppskattat det är när man själv är sjuk och har någon som ställer upp och underlättar för livet.

Annars så hade jag en tanke men den slant å de grövsta. Det var inget märkvärdigt, bara en tanke som jag tänkte skriva ner och spara. Damnit!

tisdag 18 maj 2010

OM..

Jag blev lite irriterad i helgen. Eller rättare sagt mycket irriterad. Problemet är att jag vet inte hur jag ska berätta för den här personen att dennes beteende sabbade halva min dag. "Joo.. duuu.. skulle du kunna vara så snäll att göra såhär istället nästa gång.. kanske.. förlåt alltså men.." eller "men kom igen, om planerade planer inte funkar så hör av dig så jag slipper sitta och vänta" eller "men för i helvete, gör om, GÖR RÄTT". Too late.

Idag har det varit en trist dag. Ingen spännande post, ingen rolig reklam, inget roligt väder, inga roliga arbetsuppgifter, inga spontana samtal (förutom företaget jag bad att inte ringa mig, utan maila..), inga arbetskamrater som var på roligt humör (Var är du Mattias?), ingen god mat, inga direkta problem, ingen utmaning etc. Är det så mycket begärt att ha en omkullkastande måndag av finaste sort? Veckan kunde ju börja roligare, om man säger så.

Det bästa med den här dagen var nog ändå när jag kom hem och gick till sovrummet, en sömndrucken manboy (oh my gosh vad töntigt att jag kallar min karl för det) tittade på mig och lät uppriktigt glad över att se mig trots det trötta tillståndet. Sen när han ligger där och bara är så jäkla söt, då smälter jag. Smält smalt smalte.

Hej & då!

söndag 16 maj 2010

Amigurumi - ko



Såhär ser det ut nu, jag återkommer med bild när den är färdig!

Sådekangå!

Nä jag tränade ändå. PÅ GRUND AV ATT JAG BLEV AVSTÄND FRÅN INTERNETBOKNINGEN I ONSDAGS! Därför.

I onsdags var jag också sådär helt slutkörd och ringde för att avboka träningspasset som började klockan sex. Ingen svarade och jag var för sent ute för att avboka på internet när jag väl kom hem vid fem. Så jag var en dålig människa och stannade hemma utan att meddela Livingroom. Sen igårkväll när jag tänkte avboka igen visade det sig att jag blivit avstängd!! Kom inte ens åt sidan! Tänkte jahapp, då ringer jag väl. MEN, klockan var tio över sex och de stängde klockan sex. Så jag var helt enkelt tvungen att åka dit idag. Nu känns det ju bra, och jag fick sova ut imorse, plus ytterligare 60 minuter till motionskontot.

Dessutom måste jag säga att min nya cykel är förjäkla fin alltså!

lördag 15 maj 2010

Slutkörd!



Jag är schleten och känner att en lång natts sömn samt lite egentid vore på sin plats. Inatt får jag sömnen, och imorgon är jag ledig hela långa dagen. Anna kommer förmodligen hit för att låna symaskin, tänkte då sätta mig och fortsätta virka min kossa. Men, jag har bokat in mig på Easyline klockan halv tio imorgon, men jag överväger seriöst att avboka till förmån för lugn och ro. Hela veckan har varit som hektisk, full fart, 200 km/h osv. I måndags hade jag ju feber dessutom och har ända sedan dess känt mig lite vimmelkantig. Jobba över i torsdags i 10,5 timmar och idag typ 9 timmar. Stannade över två timmar i onsdags också.


Till råga på allt har sömnen varit lite avig. Ena natten har jag sovit sex timmar, andra natten 10 timmar, sen sex timmar igen. Igårkväll efter monsterpromenaden var jag helt utslagen. Vi åt tillsammans, men sen gav jag upp. Gick och la mig, och då var väl klockan halv elva. Fick KÄMPA för att ta mig upp imorse, så jag var inte på jobbet förrän kvart över åtta. Dah!

Nej, lite lugn och ro vore inte fel.

Ikväll ska vi ha en traditionell myskväll. Vi ska äta kött med tre olika sorters såser, dricka lite vin och myyyysa. Pussas massa, och kramas! Fan vad mysigt. Att ha någon att kramas med varje dag är vardagslyx!

Bilden är förresten från tidigare idag när jag stod och jobbade. Ännnää svarv!

fredag 14 maj 2010

Sköönt!


10 km återstår 1 km

Jisses jag har ägnat mig åt motion idag minsann, allt efter klockan fyra. Först gick jag en promenad in till stan och därefter hem. Sen hämtade jag Yohanna och vi åkte upp på Billingen och gick milen. Vi sprang faktiskt tre av de tio kilometrarna också, men det viktigaste just nu är tiden.

Pular och lägger var sak på sin plats!





Inatt gjorde jag muffins som jag dekorerade nu i morses. Det är chokladmintmuffins med chokladfrosting och mintströssel. Chokladmintcupcakes med andra ord. Annars har jag hunnit möblera om lite i vardagsrummet, lägga in all tvätt (helt sjukt, vi tvättade förra helgen och NU la jag in det!), städa i garderoben lite (första bilden) och jaa.. allmänt städa och plocka.

Gårdagen kan jag beskriva med ett enda ord: fail. Inte helt och hållet, det började bra. Jag jobbade rätt länge, från kvart över sju till halv sex och när jag kom hem åt jag lite och gick sen till sängen. Stensomnade. Vaknade vid åtta då A ringde och berättade att han fått soppatorsk nånstans mellan Vänern och Vättern. Jag förstod inte så mycket utan somnade om. Tror han var hemma vid halv elva. Vi åt den försenade middagen och tittade på How I Met Your Mother. And theeeen. Han somnade jag var såklart pigg. Kollade på Bella & Tyra Show och bakade. Somnade närmare tre tror jag.

Visst, det var skönt att sova när jag var trött och jag fick lite kvalitetstid med min älskling, men ändå. Sova bort hela kvällen! Känns sådär faktiskt. Jag tycker det känns jätteonödigt att sova bort en stund på dagen också, Okej om det är en timme eller mindre, men flera timmar sådär på eftermiddagen. Jag säger som en gammal kompis sa för länge sen, varför sova när man kan vara vaken?

En kulen natt natt natt...

...min båt jag styyyyrde!

Har precis kollat på Bella & Tyra Show och shiiiit vad pinsamt! Kissie var där (!) men hela tjejen urstrålar osäkerhet. Hon drack innan, satt och gungade på stolen, pillade på naglarna, flackade med blicken, formulerade sig konstigt och vägrade svara på vissa frågor. Minst sagt underhållande, men ändå satt jag som här och skämdes!

That´s it folks, nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.

(Värt att tillägga: nu kommer jag in på varken Kissie eller Blondinbella! Och nu är det ändå sex timmar sedan programmet började!)

onsdag 12 maj 2010

tisdag 11 maj 2010

Humör 1

Det har känts bra de senaste dagarna, speciellt igår och idag. Och söndagen också! Igår var jag däremot febrig och satt i sängen hela eftermiddagen och kvällen. Tack och lov att jag var piggare imorse. Jag vill inte vara sjuk nu. Dessutom vill jag se hur lång tid det tar innan jag blir "riktigt" sjuk. Senast var nu i november. Det är ett halvår sedan. Hur skönt som helst! Nu menar jag sjuk som i förkyld, influensasymptom, feber, ont i halsen, trött i hela kroppen, utslagen. Gårdagen räknas inte, det varade bara i en dag och jag behövde aldrig vara hemma från jobbet.

Bra saker med nuet och den närmsta framtiden:

- KORT VECKA! Även om jag ska jobba över på torsdag är det ändå en kortkort vecka. Skönt!
- 16 dagar kvar tills utomlandet! Därefter är det några dagar, sen Sweden Rock! :D
- Min älskade älskling är så underbar, så underbar. Han är en riktig pudding som mamma skulle ha sagt!
- Vovven är på jättebra humör och allmänt söt. Me like!

Summering: det är enkelt att vara på jobbet och helt underbart på hemmaplan.

söndag 9 maj 2010

Promenadutmaningen

Shit! 14,9 timmar avverkade, nu fattas det drygt 35 timmar! :) Jag tycker att det känns lite i kroppen faktiskt, och det känns på kläderna! De gick ju tokbra det här!

lördag 8 maj 2010

Underbara lördag!

Vi vaknade tidigt och åkte mot Tibro och deras årliga möbelauktion som nån idrottsförening håller i. Egentligen var vi inte på jakt efter nånting men sånt där är alltid kul att gå på. Sen drog vi till Mariestad där det var packat av folk. Tydligen var det ett stadslopp med start och mål mitt på torget. Tanken var att vi skulle äta på Brödboden men wtf, det var inget BB längre!? Vad har hänt sen sist? Har dom flyttat? Med tanke på hur grymma deras salladsbar var så har jag svårt att tro att de slagit igen, eventuellt flyttat men hur ska man veta lixom. Vi fikade istället på Café Ströget och glodde på alla springare, och skrattade lite. Äldre herrar som flaxar med armarna när de springer, det är bra pausunderhållning det!

Sedan åkte vi mot Österäng och hans föräldrar, och på vägen gjorde vi en spontan avstickare till Familjen. (Det är Yohannas familj där hon jobbade förut). Vi fikade och pratade och de fick äntligen träffa Andreas.

And theeeen. Till slut kom vi till vårat mål. Vi pulade på med husvagnen och fikade ännu mer och busade med Alice och Linnea. Värsta härliga dagen och vi har gjort massor. Fler såna här dagar tack! De ger energi och tillsammans med morgondagens inplanerade soffhäng blir det här ytterligare en kanonhelg.

fredag 7 maj 2010

Sweet!

Jag är översynt och har brytningsfel! Mina märkliga tryckande känsla i pannan beror mest troligen på det, och nu ska jag beställa glasögon! Fränt va?! Jag ska ha rosa pilotbrillor alt. Elton John.

Imorse halv elva var jag hos optikern (för övrigt kommer jag att gå till andra om jag måste dit igen, Specsavers inne i stan är inte att rekommendera). Efter det kilade jag till Kronans Droghandel och köpte skavsårsplåster, och råkade då hamna i ett litet rum bakom allt för att fylla i en enkät. Det gjorde mig ingenting och ännu gladare var jag då jag fick välja två saker ur en stor korg. Det blev en duschkräm för män och en neccessär.

Eftermiddagen har gått åt till att stöka här hemma, har dammsugat nästan hela lägenheten och samlat ihop all tvätt. Ikväll är jag själv fram till halv nio och det känns på ett sätt ganska skönt. Jag har saknat tid ensam hemma då jag kan göra precis vad som helst. Och det är inte roligt att t ex städa om det är nån annan här. Så jag passar på helt enkelt!

Kloker!

Idag har jag haft stora problem med mitt humör. Jag har varit arg, irriterad, fly förbannad, bitter, sur, kinkig och ilsken. Allt på en gång. Vid ett tillfälle var det nära att rinna över, så pass att jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Gick då till en av de klokaste på jobbet och pratade om "mina problem" och jisses vad han sa mycket bra!

Jag tänker inte skriva här vad det här egentligen handlar om, de som redan vet, de vet. Resten behöver inte veta.

Men det som är så läskigt med den här grejen att det känns som att jag en dag kommer att komma till en bristningsgräns, och då vet jag helt ärligt inte vad som händer. Vid ett tillfälle idag flimrade det framför ögonen och jag var inte vid mina sinnens fulla bruk.

Det enda rätta just nu: sova!

torsdag 6 maj 2010

Kanske Karlstad!?

Andre ringde igår, och eventuellt är min fredag gjord! Han ska kanske köpa en bil i Karlstad, och kommer i sådana fall ner mer tåget imorgon bitti så åker vi på roadtrip dit senare på dagen!

Fy feun vad roligt det vore! Hoppas hoppas hoppas! :D

onsdag 5 maj 2010

Fredag

Varannan fredag är jag ju ledig, och fyra dagar före den dagen går jag och funderar över vad jag ska göra på min lediga fredag. Den känns inte riktigt som en lördag eller söndag helt enkelt, för det är den sista dagen av vardagarna, och då borde man egentligen jobba. Så fredagarna blir lite speciella, helst av allt vill jag då trotsa allt och bara ligga i sängen hela dagen, bara för att. Men istället brukar det ofta hända rätt mycket, får mycket gjort osv. Det är bara att inse, jag KAN inte ligga i sängen en hel dag, blir alldeles för rastlös då. Så, vad tusan ska jag göra på fredag då? Det enda jag har inbokat är mitt premiärbesök hos optikern. Måste kolla synen, det var typ hundra år sen sist och jag känner mig konstig i huvudet emellanåt. Inte huvudvärk, men typ konstig och tryckt.

Klockan halv elva på fredag ska jag vara där, tänkte lämpligast promenera in. Vet dock inte hur långvarigt mitt besök inne i stan blir, har som inga ärenden. Men då fördriver jag i alla fall tre timmar, plus att jag får över en timmes motion. Men sen dårå? Kanske storstäda och göra ett röj här hemma, för det behövs verkligen, städa inför helgen. Tvätta, putsa fönster, slänga skräp och rensa i garderoben borde jag också göra. Allt på en gång!

Tre bra saker med denna dag!

1. Jag fick ansökan om tjänstledigt för studier beviljad! WHOA!

2. Halva arbetsveckan är gjord! (Jag känner mig sliten och behöver ledig tid!)

3. Drygt 100 nya minutrar till motionskontot!

måndag 3 maj 2010

Projekt 145



Jag ska prova sånt häringa hade jag tänkt, amigurumi! Cyklade (var helt enkelt tvungen att ta en provtur) in till stan och var inne en sväng på en handarbetsaffär. De hade en del mönster, men inga roliga. Däremot hade de garner till förbannelse men eftersom man måste börja i rätt ända köpte jag ingenting. Har nu beställt en bok från Adlibris samt ett mönster från Made By You. När jag behärskar virknålen vill jag göra djuren mindre och mindre. Man kan virka med en pytteliten virknål och broderigarn, och då får man figurer som är typ 5 centimeter höga! Boken kommer väl imorgon eller onsdag, och då ska jag köpa garn! WHOA!

JAG VILL HA!


Hittade in på en sida där de säljer otroligt fina tavlor, som inte är helt traditionella om man säger så. Jag gillar dom skarpt och vill ha allihopa!

söndag 2 maj 2010

Min fina rosa cykel!

Jag gjorde det, köpte cykeln! Åkte till Sportex och var därifrån igen på tio minuter. I några månader nu har jag funderat på en sådan cykel, och sneglat på priserna. Ska man ha en Monark eller Crescent kostar de skjortan, de fina kostar upp emot 7000 kr. Känner inte till märket Kungs egentligen men jag tyckte priset var kanonbra med tanke på vad det var för nåt. Speciellt i jämförelse med Biltemas cyklar (som jag vart jätteinne på ett tag, mest på grund av priset). Nu känns det som att jag fick mer cykel, en helt underbar färg för ett riktigt bra pris.

Åter igen, jag har haft en helt underbar kväll. Vi har varit ute och åkt bil i solnedgången och tittat på hus och byar runt omkring Skövde. Emellanåt sticker vi iväg på sådana svängar, bara för att titta och ha nåt att göra. Nu när det börjar bli grönt överallt är det så mycket roligare, och senare i sommar blir det ännu finare. Vi såg massa söta hus och om vi tog lite av varje skulle vi ha finaste hemmet ever. Det finns en stor gård ute för försäljning nu som skulle kunna vara perfekt. Det är verkligen jättefint där men det ligger dåligt till, kostar 1,7 miljoner plus att vi inte ens ska köpa hus nu, så det blir lix inget. Men det är härligt att drömma och planera och kolla runt.

Jag tror bestämt att jag ska knoppa snart. Imorse vaknade jag 06:52 och trodde stenhårt på att jag försovit mig. Det var verkligen inte fara, men det känns nu att jag vaknat tidigt och hållt igång hela dagen. Pjo!

Me want!


Finfin söndag!



Underbart! Nu har jag ytterligare 103 minuter på motionskontot! Jag kände knappt av min häl när jag gick in till stan. Däremot tryckte träningsskorna lite onödigt hårt just över svullnaden men det gick att uthärda. Promenaden hem blev lite längre, gick en annan väg. Vad helt enkelt tvungen att ta en bild enbart för att ha att skriva om.

När jag väl var ute och spatserade kom jag ihåg en dröm jag drömde tidigt imorse. Världen var under attack av gelemonster. De var dallriga, som om de vore Jell-O och aprikosfärgade. De kom i mängder, flera hundra sådana monster drog fram igenom stan och de kunde gå igenom väggar och lixom svävade fram. Om de fick tag i en blev man själv ett gelemonster men jag genomskådade dom. Deras svaga punkt var deras ögon. De var helt i gele förutom ögonen, och genom att antingen slita ut dem eller spetsa dem dog monstret. Jag gick bärsärkargång och hade ihjäl en jävla massa monster.

En annan märklig dröm jag hade inatt handlar om antalet besökare på bloggen. I riktiga världen ger jag egentligen fan i vilket, jag skriver för min skull. Men i drömmen hade jag kommit på världens bästa idé för att öka antalet unika besökare. Jag kan för allt smör i småland inte komma nu hur jag skulle bära mig åt. Hmpf!

Studieplaner!

Nu är det "officiellt". I fredags gick jag in till min arbetsledare och berättade att jag sökt en utbildning till hösten. Det kan eventuellt bli lite knas, de kanske anser att jag lämnade in ansökan för sent, men jag har planer i sådana fall! Mwaha!

Dessutom såg jag att Emmy ska iväg och plugga i Göteborg nästa år, och Linda har också planer. Johanna är mammaledig nu, Mattias är borta. Hur skall detta gå?

Poäng!

Den här veckan har jag "sjukskrivit" mig själv från promenadutmaningen. Detta på grund av en sargad häl. Den har varit svullen och trasig, och jag har gått runt i sandaler i flera dagar nu. Jag vägrar ge upp utmaningen på grund av en liten motgång. Hellre då "pausa" och förlänga tiden än att ge upp allt NU, för att jag tror att jag ändå inte kommer att kunna komma ikapp.

MEN, jag räknade lite igår, och trots min häl kommer jag upp i nästan 300 minuter ändå! Halv tio ska jag vara på gymmet och jag tänkte promenera dit. Solen strålar och min Ipod är fulladdad! Det blir då totalt 90 minuter, och why not ta en promenad senare idag?

Par-tey med Seth Engström I say. Piece of cake! Snart två veckor avklarade! :)

Mat är livet!

Min lördag var helt underbar! Vaknade vid tio, satt vid datorn till tolv. Skulle sen åka och köpa tygsax och bomullsband men hamnade istället på Esplanaden och handlade lite småkrafs. Två små Dependlack, en kokoslotion, hårgrejs, ett zebrarandigt linne och en svart matt ögonskugga.

Sen hände nåt, Yohanna hörde av sig och skulle till Mediamarkt, så jag hängde på dit. Det blev lite Rusta, Max, hem igen och vips var klockan nästan sex. AS kom och hämtade Y och de for, och strax efteråt kom K hem. Min finafinafinafina älskling. Vi bestämde oss rätt snabbt för en promenad, och sedan kom han på den brillianta ideén att gå ut och äta. Vi gick in till stan och Sand och åt och vet ni vad, jag finner knappt ord på hur gott det var! Jag beställde vitlöksfrästa scampi med aioliyoghurt med massa grönsaker till. Ofta när det är ihopblandade grönsaker smakar de likadant, men här smakade champinjonerna svamp, paprikan paprika osv. Och bautaräkorna, my oh my. Det var lätt det godaste jag ätit ute på riktigt länge!

Promenad hem, lite surr och mys och sen sova.

Nu känner jag mig sådär kär igen. Han är så fin, och bra, och min, och underbar. Nästa månad är det två år sedan vi träffades första gången, och jag blir precis lika glad av honom nu som då. Han är sån, glädjespridare, även om han har bra dum humor ibland. Dessutom kan han laga mat. Igår när vi satt på Sand kom jag att tänka på hur skönt det är att han är intresserad av mat och matlagning. Fy för fan om min pojkvän/sambo som åt pizza varannan dag. Jag fattar grejen med att pizza kan vara gott, men tänk om det vore så enbart för att han helt enkelt inte kan laga mat. Usch. Jag hade väl tyckt om han precis lika mycket ändå men.. ändå!

lördag 1 maj 2010

Favorit i repris


Bästa valborg ever!

Jag hade världens bästa valborg! :) Hade vart iväg och handlat tyg till våra kuddar, plus lite mat och några minuter efter att jag kom hem kom K hem. Eftersom våran ytterst eminenta fredagsmiddag bestod av räkor, ägg och vitlöksaioli gjorde det ingenting att vi hamnade i soffan och pratade om allt och inget istället. Maten var sjukt god, och helt otroligt, jag drack vitt mousserande vin till, och det var rätt gott!

Sen skulle vi kolla på en Johan Falk film, och inte oväntat somnade jag rätt snabbt, och då var väl klockan halv tio kanske?

Jag är skitnöjd! :)