lördag 8 maj 2010

Underbara lördag!

Vi vaknade tidigt och åkte mot Tibro och deras årliga möbelauktion som nån idrottsförening håller i. Egentligen var vi inte på jakt efter nånting men sånt där är alltid kul att gå på. Sen drog vi till Mariestad där det var packat av folk. Tydligen var det ett stadslopp med start och mål mitt på torget. Tanken var att vi skulle äta på Brödboden men wtf, det var inget BB längre!? Vad har hänt sen sist? Har dom flyttat? Med tanke på hur grymma deras salladsbar var så har jag svårt att tro att de slagit igen, eventuellt flyttat men hur ska man veta lixom. Vi fikade istället på Café Ströget och glodde på alla springare, och skrattade lite. Äldre herrar som flaxar med armarna när de springer, det är bra pausunderhållning det!

Sedan åkte vi mot Österäng och hans föräldrar, och på vägen gjorde vi en spontan avstickare till Familjen. (Det är Yohannas familj där hon jobbade förut). Vi fikade och pratade och de fick äntligen träffa Andreas.

And theeeen. Till slut kom vi till vårat mål. Vi pulade på med husvagnen och fikade ännu mer och busade med Alice och Linnea. Värsta härliga dagen och vi har gjort massor. Fler såna här dagar tack! De ger energi och tillsammans med morgondagens inplanerade soffhäng blir det här ytterligare en kanonhelg.

Inga kommentarer: