söndag 31 januari 2010

Why not lixom?


Dagens fail

Dagens fail går till ett youtube-klipp som är rätt kul. Inte hysteriskt roligt men jag skrattade ändå högt för mig själv..

fredag 29 januari 2010

Jag har ögonbryn!


Vilken härlig dag, än så länge i alla fall! Försov mig en aning men hann precis i tid. Hon som sminkade mig var jättetrevlig, härligt avslappnad och riktigt kunnig. Jag bad om en bas och vardagsmake och jag fick precis vad jag var ute efter! Efteråt fick jag en lapp med allt som hon hade använt så gick vi runt och handlade. Jag köpte cover all mix, en ögonskugga för ögonbrynen, två penslar samt ett nagellack. Fick en nagelfil på köpet också! Allt som allt kostade det 690 kronor. Jag har ALDRIG köpt smink för så mycket förut, knappt ens lagt så mycket pengar på mig själv förut nångång vid ett och samma tillfälle. Det enda jag kan komma ihåg är när jag slingade hela håret i Götene nån gång för några år sedan. Jag är skitnöjd med mitt besök där idag och jag är redan sugen på att gå dit och handla mer! :)

Sen kilade jag runt och tittade lite affärer. Hittade Vagabondstövlar som var nedsatta med 70 %, det var skit att de var en storlek för små! Köpte i alla fall bra schampoo, mineralögonskuggor för 20 kr, hårnålar samt en duk på Hemtex. Bettan som klippte mig gjorde det lika bra som förra gången, så nu är jag freeech i håret igen!

I kylen står två wienersemlor och det är fredagskväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra, det blir nog inga stora utsvävningar. Jag är så trött så trött. Igår stannade jag till strax efter ett innan jag kände att jag kunde åka hem. Somnade nångång efter tre. Nu har jag två hela lediga dagar, det har inte hänt på några veckor nu. Känns bra. Mycket bra.

torsdag 28 januari 2010

Helgplaner!

Efter många långa arbetsdagar och arbetsveckor har jag bestämt mig för att lägga lite tid och pengar på mig själv. Så imorgon ska jag till Make Up Store på en sminkrådgivning. Det bästa med den dealen är att man betalar 495 kr för en minikurs, men sen får man välja grejer till samma värde! Sen väntar en timmes shopping! :) Efter det ska jag klippa mig hos Trudes hos samma elev som jag var hos i november. På kvällen ska vi antingen äta entrecote eller på Thaihouse. Sen, OM min ynliga älskling mår bättre ska vi åka till Jönköping på lördag. Strosa lite på IKEA, kolla vad A6 har ett erbjuda samt spana in en djuraffär som sägs vara jäkligt bra. Det kommer bli en toppenhelg, och det är precis vad jag behöver, och förtjänar! Har jobbat över nu tre helger på raken, plus 15 timmar fördelat på vardagar.

All övertid har varit otroligt värd i allafall, idag såg jag på planeringen att vi har runt 30 timmars arbete kvar och det borde vi klara fram tills på måndag.

Kapitilera (Långt inlägg igen!)

Idag har jag tänkt på livet som i kapitel. Vissa längre och andra kortare. Några fruktansvärda och en del himmelska. "Före Anders". "Efter Storuman". Sommaren 2009. Hösten -08. Idag har ett kapitel tagit slut och jag är helt ärligt riktigt nedstämd över det. Nu blir jag aningens sentimental också, men det bjuder jag på. Nu är det tiiiiidig torsdag och på nätterna får man sväva iväg!

Grejen är att sånt här händer hela tiden. Folk som kommer och går ur ens liv. Nu är det ingen som har gått och aldrig kommer att komma tillbaka, utan det är bara tillfälligt. Men ändå, nu känns det som att ett kapitel av mitt liv är avslutat.

Det handlar om Mattias. En helt vanlig människa av årgång 1988 som har varit guldkanten på min arbetstillvaro under lite mer än 1½ år. Han har jobbat på många olika avdelningar på jobbet men om man räknar ihop allt tror jag att han spenderat mest tid inne i Blästern. Eller Blaizzern rättare sagt. Jag kan knappt räkna alla gånger han fått mig att skrika och gråta av skratt. Han är en sån där som alltid får en på bättre humör, hur pissiga dagar jag än haft eller hur förbannat jag än vart på de högre uppsatta på jobbet.

Jag tror det handlar mest om humorn ändå. Skratta är ett sätt att känna samhörighet med andra människor, och en isbrytare kan ofta vara ett skämt. Jag brukar ofta försöka få andra att skratta, allt blir så mycket roligare då. Han delar första platsen med två andra om att vara de roligaste människorna jag känner. Han har massor med andra bra sidor som gör att jag tycker så jäkla bra om honom, men jag kommer alltid att minnas mest tack vare allt det roliga.

Imorgon åker han till Göteborg för att tidigt på fredag hoppa på ett plan mot Afrika. I fyra månader ska han vara typ arbetsledare för vägbyggare i Uganda och jag tror att det där kommer vara ett sjuhelvetets äventyr. Han har pratat om det så länge och nu blir det äntligen av. Jag känner resfeber fast det inte ens är jag som ska åka! I maj kommer han hem igen och förhoppningsvis kommer han tillbaka till jobbet.

Som sagt, det är bara tillfälligt och ingen vet vad som händer sen. Men det känns vemodigt. Jag kommer att sakna honom, och jobbet kommer inte alls bli detsamma. Men men, det finns andra bra människor där. Jag fick en inbjudan om att följa med på Vild och Skild nästa helg. Förfest i Timmersdala med folk från Sveriges alla hörn, och sedan Bogrens där Arvingarna ska spela. Singlar får ett grönt band, upptagna ett rött och de som är osäkra får en tredje färg. Det skulle vara skitroligt, bara för att det är nåt jag aldrig annars gör. Festerna det senaste åren har alltid bestått av i princip samma folk. Nu är det bara nya människor, och det slår sällan fel!

Tack och bock för mig. Nu väntar sängen och en stekhet Kottsing som är jättesjuk! Tycker så synd om honom. Imorse låg han i soffan i tre timmar utan att slå på tv:n, datorn eller ens hämta snus. Han bara låg där och hade så jäkla ont i halsen. Så ynklig, så sjuk!

tisdag 26 januari 2010

Say what?

Punkt punkt punkt..

söndag 24 januari 2010

Andas ut? (Långt svammelinlägg!)

Nu har jag helg! Det har varit en helt galen vecka med alldeles för många övertidstimmar. Igår jobbade jag fram till tio i sex. Åkte hem, lagade mat och satte mig i soffan ungefär klockan sju. Där satt jag och åt efterlängdat varm mat (älgskav med broccolibytta) och pendlade mellan tv:n och datorn. Sedan kommer jag ihåg att jag slog över till sexan vid åtta, då började Simpsons. Tittade, la mig ner för att klia katten och somnade sedan. Helt slut! Ungefär så har de flesta dagarna sett ut. Eller inte riktigt, men jag har varit tvungen att prioriterat föda och sömn, annars hade jag aldrig orkat!

Måste tillägga att det här är inget nån har tvingat mig till, jag väljer precis själv hur och när jag ska jobba vilket är jätteskönt. Men det har blivit lite mer än vad jag trodde från början, och nu i och med att jag är en robotförare av högsta grad kan jag inte lämna allt bara sådär. Och igår, jag var helt enkelt tvungen att stanna nog länge för att ställa in en annan maskin så den skulle fungera tills idag, då en tjej skulle komma in och jobba extra.

Allt det här får mig att tänka på hur tjänstemännen på jobbet har det. De har inte något vanligt 7-16 jobb, utan är anställda för att lösa ett problem som får ta den tid det tar. Vissa dagar stannar de långt in på kvällen, och min chef går aldrig hem före klockan sex, oftast senare. Nu i och med att våran avdelningsansvarige har brytit foten har jag automatiskt fått den rollen, så de senaste veckorna har allt ansvar legat på mig. Emellanåt har det varit jätteroligt och jag har lärt mig MASSOR! Andra dagar har jag totalt tappat tilltron till vissa människor och bara blivit förbannad. Nu har det varit väldigt mycket att göra, mer än i vanliga fall. Men överlag gillar jag att vara den som tar lite mer ansvar. Det blir så jäkla mycket roligare då, och givande!

Nu har vi söndag och den sista dagen före löning! Imorgon blir jag en medelrik man på medelsvenssons sätt. Jag ska betala några räkningar, föra över pengar till vårat nya hushållskonto och köpa snus. Sen funderar jag fanimej på att ha en nospendingmonth. Inte vara stenhård på det, om jag vill köpa nåt ska jag göra det, men iaf försöka undvika många halvdumma impulsköp. Ett säkert kort är att inte ens gå ut på stan. Hmmmmm!

torsdag 21 januari 2010

I WAS A VIRGIN!

Sleeptalkinman

"Elephant trunks should be used for elephant things only. Nothing else."

Jag hittade en blogg som är VÄRLDENS roligaste. Nästan! Det är inte ofta jag sitter och skrattar högt för mig själv, men nu så.. En wife skriver ner sin husbands nonsensprat som han lyckas kläcka ur sig i sömnen.

"You're pretty. pretty pretty pretty pretty pretty.... [long pause] Now fuck off and be pretty somewhere else. I'm bored."

onsdag 20 januari 2010

Usch och blä

Hej bloggen. Jag orkar inte ägna dig knappt en minut ens. Min dag har varit så skruvad och så krävande. Både psykiskt och fysiskt. Känner mig helt slutkörd och det enda jag ska göra nu är att borsta min tand och sen sova. Det tär verkligen att jobba mycket. Den här veckan har jag varit där 11-13 timmar per dag ungefär. IDAG kom jag ifrån hyfsat tidigt, strax före fem. Körde hemåt i sakta mak då det är töväder och slem på vägarna. Sen hemma i garaget, då inser jag att jag inte har några nyklar med mig hem. Min bilnyckel sitter ensam på en nyckelring och min lägenhetsnyckel samt jobbnyckel sitter på en annan. Störigt som faaaan! Gick upp till mitt hus och provade ringa Securitas men de svarade inte. Provade med vicevärden men han svarade inte. Provade Andreas men han svarade inte. Ringde sen till jobbet (tvätten) men de svarade inte heller. Bestämde mig då för att åka och hämta de där jäkla nycklarna, det tar ändå inte mer än 30 minuter att köra de 4,5 milen. Så jag åkte och skulle ringa till mamma för att få höra lite lugnande ord. Hon svarar inte heller. Sen provade jag tvätten igen men de svarade inte då heller.

Jag kom dit, sprang in och hämtade nycklarna och sprang ut i bilen igen. Hemma tjugo över sex. Äta, läsa en tidning, nöta lite internet. Nu är jag precis tom i hela huvudet. Så hej då tack och godnatt.

tisdag 19 januari 2010

måndag 18 januari 2010

Konstig natt!

Förra natten var asknepig. Jag somnade i soffan vid tio men vaknade igen halv två. Då borstade jag tänderna och gick och la mig. Kunde såklart inte somna! Funderade på vad jag skulle göra och kom fram till att film var nog bästa alternativet. Brukar lixom somna ifrån väldigt lätt. Det är som Andreas sa, att min hjärna inte klarar av rörliga bilder, det blir helt enkelt error då. Slog på Mina jag & Irene men hade inte lyckats somna efter en timme ungefär. Funderade på om jag inte skulle ta och åka till jobbet istället. Klockan var väl halv fyra nånting då. Sen gav jag sängen en sista chans och den fungerade! Somnade strax efter fyra, vaknade 06:01 och hade försovit mig (börjar 06:15).

Lyckades i alla fall vara på plats runt 06:40 och den lilla försening ger jag blanka fan i, så mycket som jag jobbar över nu! Stämplade ut 19:20 och var hemma typ 20:00 med Maxmat. Nu ska jag slänga mig i säng och sova. Smaka på ordet sova. SOVA!

söndag 17 januari 2010

Naw!



Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket till en film som Disney Pixars Up. Det började redan några minuter in i filmen. Livslång kärlek på det finaste vis. Sedan så fort jag påmindes om varför "Fredricksen" åkte iväg med sitt lilla hus med ballonger brast jag ur i tårkaskad igen. En helt underbar film!! Alla som säger att det är en barnfilm kan gå och kläcka sina små kommentarer nån annanstans, jag älskade den. OCH, jag är långt ifrån den enda. Just nu ligger den på plats 72 på IMDBs Topp 250. Enligt den listan är Up bättre än Green Mile, Braveheart och Gladiator.



Däremot misstänker jag att listan förändras ganska mycket. Äldre filmer som var/är riktigt grymma glöms bort lite till fördel för nyare filmer. Om några år tror jag inte att Up fortfarande ligger på plats 72.
Inga kommentarer. Vad menas med det egentligen..? (Länken leder till en annons på blocket.se.. )

Söndagsbestyr

Nu är jag rätt nöjd, jag har en hel dag framför mig som jag ska ägna åt absolut ingenting. Igår jobbade jag 10 timmar och imorgon börjar en ny hektisk vecka. Därför ska jag bara vara och inte göra nåt som kräver energi. Slösa bort tid vid datorn, peta på katten, se film, duscha länge och väl och sist men inte minst, njuta av ledig tid.

torsdag 14 januari 2010

Crazy thursday!

ÄNTLIGEN! Idag har jag äntligen fått sova ut! Den senaste veckan jag har blivit väckt när det som minst passat men idag lyckades jag somna om efter att A kilat upp och iväg till jobbet. Det känns gudomligt minst sagt. Jag känner liv! :) Och sjukdomen som jag hade var nog i det minsta laget. Eller, det var nog nånting, men på en skala mellan 1-10 låg nog den på en 2:a kanske, och säg att jag känner mig riktigt sjuk vid 7 kanske.

Trots den äckliga stressen känner jag ett lugn på jobbet. Igår kom chefen in och gormade hejvilt om att allt kommer att gå åt helvete och att vi lika gärna kan lägga ner om det inte fungerar. Jag förstår att han brusade upp (vet inte riktigt över vad dock, det var nog ett sånt där blixtirriterad tillfälle för honom) och han lugnade ner sig väldigt fort. Men vafan, är det så man ska ta sin personal? Om inte annat har jag lärt mig hur han fungerar under de senaste två åren så jag svarade lugnt på hans frågor och påståenden, och i smyg hoppas på en ursäkt. Utöver det kan jag inte göra mer än mitt bästa.

"Åååååh skoter, jag vill köra skooooter.." Min bror är bäst i världen. Han kan numera titulera sig singer/songwriter och jag är så stolt! :D

Rise Against

Den här låten gillar jag starkt just nu. Ska nu lyssna igenom deras skivor på Spotify, maybe there is more?! :D

onsdag 13 januari 2010

Jorå jag lever..

Vi har en sån där situation på jobbet igen. Vi har massvis att göra, lite för lite tid men allt som hinns med är välkommet. Jag jobbade över 10 timmar i lördags och ska komma nu på lördag igen. Ska nog stanna nån natt den här veckan också, kanske på torsdag. Det är tydligt att det är panik då vi får komma som vi vill. Annars måste all övertid vara "godkänd", vi får inte stanna bara för att vi vill utan om det behövs. Och det gör det nu, alla tiders! Idag ska jag börja runt ett. Pjoooo!

Fortsättning...

Everyday normal guy, Everyday normal guy 2 och Everyday normal crew.

Han gör bra spagettisås, har svårt att öppna ögonen under vattnet och är blyg.

måndag 11 januari 2010

Hihihi

Jon Lajoie´s Top 5 ways to walk to the bus stop

#5 in a normal way

#4 with your arms out as if you were a plane

#3 at a ridiculously slow pace, or not

#2 in a sexist way

#1 in a funny sort of handicapped way (always a crowd pleaser)

Jon Lajoie

Alltså seriöst, han är verkligen skitkul!

Barnförbjudet


Jag var inne hos Lilija.com och såg den här. Sen inne på Youtube hittade jag den jag nu lagt upp här. Fifan vad roligt!

01:50:

"I have really good sex moves,
that I learned in China"

Haha! Den här var verkligen skitrolig.."I´m a good sex man. Girls loves my sex."

Rackarns skräp

Dagens i-landsproblem. Jag blev väckt av katten och kunde inte somna om. Kattskrälle. Hon tycker verkligen att det är skitkul att hoppa upp längst nere vid fotändan och nafsa mig i fötterna. Inte bita, bara nafsa. Men hennes tänder är ändå ganska stora och rejäla nu, så det känns.

Idag ska vi till banken för att styra upp vårat gemensamma ekonomiska liv. Våran plan är att vi ska lägga en summa pengar på ett visst konto och därifrån ska alla räkningar dras (förutom de personliga räkningarna, typ mitt lån). Överskottet sparas och får endast användas ifall det krisar med nåt, typ att spisen går sönder. Mest troligen kommer ingen kris utan det blir ett sparande istället, iform av en utgift i början av månaden. I slutändan, dvs våren 2011 har vi sparat ihop nog för att kunna åka till Thailand! JIHAA!

Annars har jag inget mer att tillägga. Helgen är över and ut för den här gången och jag ser fram emot nästa. Och nästa, och den efter det. Å andra sidan är det inte helt fel att få åka till jobbet heller, och den här veckan kommer nog att bli rätt bra ändå. Mattias jobbar och jag kanske får börja köra robot imorgon!

Det var en jättejättelugn helg. I fredags var vi ute på restaurang och åt gott, i lördags jobbade jag. I går satt jag mest i soffan hela dagen och försökte inta "healingmode". Det fungerade nog, för idag är jag mycket piggare. Igår var det ont i halsen, lite ont i kroppen, liiiite feber tror jag ock.

torsdag 7 januari 2010

OMG!

Jag har hittat in på en blogg som handlar om smink. Tjejen som skriver bloggen är 87:a och jobbar som make-up artist. I´m stunned! Hon är sjukt duktig på det hon gör!

Kolla sedan under kategorin "Dagens make-up". Oh my gosh!

tisdag 5 januari 2010

Längtan!

Idag har jag inte haft så vansinnigt mycket för mig. Det jag har gjort är följande: färgat hår, städat i garderoben, diskat, suttit vid datorn, tagit hand om mina naglar samt skruvat upp en hylla i hallen. En riktigt slapp dag med andra ord. Vid ett flertal tillfällen har jag ramlat över diverse människors bilder ifrån deras utlandsresor. Och jag börjat längta! Jag längtar efter stranden, att ligga där med klarblå himmel, len havbris, kanske en bok, värme och inte för att glömma, den iskalla drycken. I Turkiet hade vi en liten bar vid stranden där det fanns kall öl och dricka i oändliga gratis mängder. Det hoppas jag på i Bulgarien också!

Häromdagen frågade jag efter Helena Rubinsteins leopardmönstrade mascara på Kicks. De hade den inte och sa att HR skulle utgå ur deras sortiment. Jag sa då att jag skulle spana vidare så att jag skulle få rätt grej. Hon svarade lite halvkyligt "De säljs inte i Skövde" (annat än på Kicks då!). Jag svarar "INTERNET", ler och tackar för mig. I bara farten gick vi sedan in på parfymerian på samma gata som Krickelin och vilka har inte den mascaran om dom? 295 kr kostade den där, och det är gaaaanska mycket tycker jag.

När jag sedan googlade prylen hittade jag den på många olika sidor, men till ungefär samma pris som på parfymaffärn. Med frakten inräknat blir det då dyrare än om jag skulle gå och köpa den här i stan. Kollade Tradera för säkerhets skull och där fanns det typ 5 exemplar med rätt låga utropspris. Nu gick en auktion ut och jag fick min stackars mascara för 115 kr!

Nu är det tack och godnatt, skit i det och sovgott. Imorgon är det wednesday!

Hårfix!

Punkt Punkt Punkt...

måndag 4 januari 2010

Chupa chups!




Det har varit en finfin dag idag, och det bästa är att den började så bra en bra dag möjligtvis kan börja. Klockan sju slog jag upp mina sömndruckna ögon och var pigg nog för att inte somna om. Det var skönt! Alldeles mörkt ute var det också och bredvid mig låg mysigaste sovkompisen någonsin. Inatt var han väldigt kramnödig och jag vet inte, kanske att det ger en positiv effekt undermedvetet? I alla fall, jag vaknade väldigt glad och nöjd i alla fall.

Strax efter åtta kom de två små liven hit igen och vi barnvaktade framför Madagaskar och frukost i soffan. De stannade i ungefär två timmar medans Kristin var iväg på ärenden.
Seeen kom Yohanna och vi åkte iväg på shoppingsväng. Och vad jag har handlat idag! Massa roligt! På Lindex hittade jag en sån där vrålskön bh som man inte ens känner att man har på sig.

Köpte också ett nattlinne som är vinrött och i genomskinlig spets typ. Jag vetifan om jag kommer att gå runt i det men det är roligt att ha. På "håraffärn" (den mittemot Krickelin) köpte jag värmeskydd från Osis och lyxigt hårspray från Tigi. Båda var nedsatta så det blev inte farligt dyrt. Tydligen kan fel värmeskydd göra att håret blir superfett och jag har haft stora problem med det på sistone. Ska nu prova det här och se om det blir bättre!


På H&M köpte jag en rosa munktröja, ett par petrolblå vantar och ny foundation och på Guldfynd köpte jag äntligen ett eget Batman-hänge! Sen handlade jag en sväng på Willys också, och därmed redo för morgondagens hårfärgning!

Min bil kraschade ju i onsdags, och idag kan jag hämta min lilla skrutt hel och ren. (Funderar på att åka och tvätta den nu på en gång, det är väldigt milt idag så kanske borde passa på?) 500 kr kostade det i alla fall, så jag är riktigt nöjd och förbaskat glad över att han tog sig tid så snabbt!

lördag 2 januari 2010

Lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oja, massor. En sak är i alla fall att jag blev tillsammans med någon som jag INTE träffat över internet!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, ett par stycken! Bland annat Tokstina, måste dit och hälsa på det lilla grynet inom en snar framtid!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Tyskland, Turkiet, Storbritannien och jag kom halvvägs till Finland också!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Lite mer ro i kroppen
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 januari!
8. Vad var din största framgång 2009? Att mitt "nya" liv bara dundrade på i 220 km/h, på bästa möjliga sätt hela tiden. Jag måste säga att jag är jäkligt nöjd med mig själv över alla val jag gjort det senaste året. Vill man ha någonting får man kämpa för det.
9. Största misstaget? Jag citerar Elin, hon skrev det så bra. "Misstag och misstag, klart jag har gjort det men jag försöker hålla mig till "Ångra aldrig något du ha gjort, bara det du inte gör!"
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Mitt knä hamnade på sniskan under en utekväll. Det gick dock rätt bra, haltade lite några dagar men sen var det bra igen. Annars så tror jag att jag hade svininfluensan i november. Så sjuk har jag nog aldrig varit.

11. Bästa köpet? Zelda!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor och nöjen
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mmm! Min älskling gjorde mig riktigt glad många gånger.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Nu blev det alldeles svart! Bjurö klubb kanske?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 85 % glad och 15 % förvirrad.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit bättre hand om mig själv och lyssnat mer på mina fysiska behov. Jag mår helt enkelt inte bra av för lite sömn. Har många gånger suttit på jobbet och mått fysiskt dåligt, det måste jag bli bättre på.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma
18. Hur tillbringade du julen? Med min fina familj och släkt!
19. Blev du kär i år? KÄRARE!
20. Favoritprogram på TV? Jag tittar inte på TV.

21. Bästa boken du läste i år? Människohamn! LÄS LÄS LÄS!
22. Största musikaliska upptäckten.. Lady Gaga! :D Haha nä jag vet inte.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja kom int ihåg, ja tro int de.
25. Något du önskade dig men inte fick? Att den globala uppvärmningen skulle upphöra på min födelsedag.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Vad gjorde jag? Jobbade? Kommer knappt ihåg!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite på jobbet kanske.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Arbetsbyxor och en vinröd skjorta! :)
29. Vad fick dig att må bra? Min sambo, mina otroligt energigivande vänner!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jag tittar inte på kändisar!

Vart tog fråga 23 vägen? Den fanns inte ens med från början!

Goood middag!

Vi har den andra januari nu va? Lördag om jag inte misstar mig. Det är så skönt att vara ledig, bara skrota runt. Vi hade en plan imorse, och det var lagerrensning på Media Markt. Jag köpte inte ett nåt och han kom inte hem med den dator han hade hoppats på. Däremot fyndade vi på Chilli. En pläd som är röd på ena sidan och typ fårullsmjuk(vit) på den andra. Till det hittade vi tre kuddar, två röda och en brun som passade perfekt ihop. Sen på väg till kassan hittade jag en väggdekoration, ett arrangemang av kvistar och löv gjort av svart smide. På det satt det 7 st glaslyktor för värmeljus. Jääättefin verkligen, och billig! Väl hemma visade det sig att den var trasig, så imorrn, eller nån annan dag ska jag åka och byta. Men hur som haver blev vårat sovrum därmed i princip klart och hur snyggt som helst.

Sedan fick vi spontant barnbesök av en liten Alice och en lite större Linnea samt tillhörande moderskap, dvs Kristin. Vi vaktade dom med våra liv medans hon åkte iväg och handlade. Vilka gullungar! Alice som är drygt ett år somnade på mig inom 15 minuter och Linnea satt och ville mest se Barbapappa och Pingu.

Kvällens middag bestod av heta räkor. Gjorde en sås av creme fraiche, grädde, tomatpure, chilipure, vitlökspure, lök, tomater och kryddor. I det hällde jag ner 3-4 hg räkor. Istället för ris kokade jag bulgur och gjorde i ordning ett vitlöksbröd. Guuudars så gott det blev!

Kvällens plan är bio. Kl 21 ska vi se Avatar. Har hört att den är vanvettigt bra, så det ser jag fram emot. Bio och mys i vinterkylan. (Jag ska INTE somna den här gången!!!)

fredag 1 januari 2010

Gott nytt år!

Wie! Nytt år, IGEN! Jag hade väldigt roligt igår trots en del indcidenter. Vi kom dit rätt sent, klockan var nog närmare nio tror jag. Men det började bra och slutade ännu bättre. Lite nytt folk och lite gammalt folk, nåt folk jag inte träffat på väldigt länge samt lite folk som bara kom och gick. Klockan tolv stod vi framför TV:n och skålade med farbrorn som diktade så fint.

Det bästa med det här nyåret är nog att det har varit ett grymt bra år, och allt pekar på att 2010 kommer att bli snäppet bättre. Hur grymt som helst Nu ska jag fortsätta med det och se en katastroffilm med min finaste! :)

GOTT NYTT ÅR! :D