tisdag 21 december 2010

Julbord -> adventsdiken

The best blogger in the whole wide woooorld!

Helgen var toppenfin! Julbordet i fredags var jättegott och det var kul att träffa alla jobbarkompisar! I lördags gjorde jag provet däringa, spenderade några timmar med Yohanna och åkte sen till skogen. Snacka om lilla urmysiga idyllen! Vi åt ett minimarintjulbord. Lite olika sorters lax, sill, ägghalvor och annat gott. På kvällen visade dom bilder från deras Indien-resa dom nyligen kommit hem från. Söndagen var däremot lite spännande.

Vi åkte direkt från skogen till Hjo där det var barnkalas. Alltså dom är så toksöta. Kristin (A´s syster), Alice (2år, födelsedagsbarn) och Linnea (4 år, f d barnskådis, spelade rollen som Håkons dotter Ingrid Björn i Andra Avenyn).


Linnea

På hemvägen åkte vi ner i diket. Absolut inget dramatiskt allt, ingen skadad och bilen klarade sig. Men det var lite ironiskt. A styrde ut mot kanten då han fick möte längst den lilla vägen. Ett däck hamnade lite för lång ut och vips låg hela bilen i 45 grader ner i dikter. Vi klättrar ut och bilen som vi mötte var.. polisen! De hade kollegor som också åkt i diket några hundra meter bort! Så dem väntade på bärgning, och det var ju jäkla tur för våran del. Istället för att slänga ringa bärgaren kunde dom ta oss också i samma veva. (Det var måååånga som behövde Assistans-Kåren och det innebär väntetid som inte är så trevligt när det är många minusgrader ute och man bara vill hem..)

För att göra en lång historia kort slutade det med att vi åkte hem ungefär en timme efter dikeskörningen. Ironiskt nog hade bärningsbilen hamnat i diket i samma veva som vi åkt.

Inga kommentarer: